СМИ о Джерарде Батлере. Том 4

Обсуждение любимого актёра
Закрыто
Pepper

Re: Фейсом об Твиттер_11

Сообщение Pepper »

mira

Сообщение mira »

Pepper писал(а):
:ROFL: :o :lol:

А мне вообще не до смеха было. :x :no: :cry: :shock: :%) Только вот как почитала на других страницах про ету статью, то немного успокоилась. :girl_wacko:
ИзображениеИзображение
ina

Re: СМИ о Джерарде Батлере. Том 4

Сообщение ina »

Я бы могла дать ссылку на еще одну нашу газету-"Телеграф",к сожелению ее не можно читать онлайн,как другие газеты.Но в статье опобликованной в ней было написано,что он сам потвердил о СВОЕМ ПРИЕЗДЕ В СОФИЮ ИЗ ДУБАЯ.Но я об этом уже писала.Я оставляю Вам решать верить ли М2 или нет о посещении Джерри в секс клубе позавчера поздно вечером
Изображение
Anna Karenina
Модератор

Сообщение Anna Karenina »

ina писал(а):Я оставляю Вам решать верить ли М2 или нет о посещении Джерри в секс клубе позавчера поздно вечером
kapelka писал(а):Как раз 6 марта 2015 была эта очередная встреча . Клуб собирается раз в месяц.

http://www.vice.com/en_dk/read/i-went-t ... nhouse-292
ina,вы уж во всех грехах ее готовы обвинить...Разве где-то написано ,что это было именно 21?Опубликовано-да.А 6 он был как раз в Лондоне. :declare:
И даже если это фейк,то только от этого клуба с целью пиара.Но ,думаю,даже они на это не решаться.Никак не от М2,как бы многие к ней не относились.
Больше не буду об этом.Проехали-и дальше живем. С новостями из Болгарии. :)
Изображениеlove forever
ina

Сообщение ina »

Я ведь писала уже,что нету никакой логики лететь в Лодон из Дубая на пару часов.21-го Джерри был на техно парти с участием диджея Dubfire из DEEP DISH в Дубае.Етим я тоже закрыть ету тему и писать о более веселех вещей
Изображение
terra525

Сообщение terra525 »

У счастья нет завтрашнего дня, нет у него и вчерашнего... у него есть только настоящее – и то не день, а мгновение.Тургенев
mira

Сообщение mira »

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4671159

Джерард Бътлър с Анджела Басет в София

Анджела Басет пред ВИП терминала на летище София

Джерард Бътлър – номер едно сред шотландските актьори в Холивуд, е в София от днес. С ленена риза с навити ръкави и изтъркани джинси той излезе през ВИП терминала на летище София в 14,40 ч.

Стигна до страната ни с полет от Дубай, където е бил по работа. В емирството Бътлър е поканен да представи дизайнерски парфюм, на който е рекламно лице от миналата есен. В България идва един от продуцентите и главен актьор в “Код: Лондон” – това е втората част на хитовия “Код: Олимп”. В следващите дни екипът ще работи по лентата във филмовите студиа на “Ню Бояна филм”.

Затова вече в България е и още една звезда – американската актриса Анджела Басет. Малко след Бътлър и тя също излезе от ВИП-а на летището. Прическата ѝ – късо каре с бретон, е много актуална според тенденциите тази година. Тя беше топло облечена - с черно поло и модерното за сезона кожено яке бомбър.

И двамата, обградени от охранители, се качиха в два различни джипа, за да стигнат до хотела, в който са отседнали.

Вероятно още утре започват работа по “Код: Лондон” в студиата на “Ню Бояна филм”. Към тях със сигурност ще се присъедини и Арън Екхарт, който пристигна първи в събота.

Действието на филма се развива в Лондон, където министър-председателят на Обединеното кралство умира мистериозно. Всъщност неговото погребение е най-голямата завръзка в сюжета, защото се подготвя терористична атака. И единственият, който може да я предотврати, е Майк Банинг, героят на Джерард Бътлър. Той е агент от тайните служби, задачата му е да спаси американския президент Бенджамин Ъшър (героя на Екхарт). Басет е в ролята на Лин Джейкъбс, шеф на Сикрет сървис - службата за охрана на президента.

Освен Бътлър продуцент на филма е и Ави Лернер, президент на компаниите “Ню Имидж” и “Милениум филмс” и собственик от 2006 г. на киноцентъра "Ню Бояна филм".

Джеймс Бътлър пристигна в София с полет от Дубай.
ИзображениеИзображение
Kika

Сообщение Kika »

я перенесла сообщение сюда, т.к. оно не для "фейсом об твиттер" и все-таки болгарский и русский - это не одно и то же :unknown:
mira

Сообщение mira »

Да, но текст понять можно.
ИзображениеИзображение
Kika

Сообщение Kika »

Я поняла только "Джерард" и "Лондон"...Может Ралица нам переведет?
Закрыто